Manse PP vahvempi kotiutuslyöntikisan päätteeksi

14.7.2017

Teemu Kinnusen hyvät otteet lautasen ääressä ja mailan varressa eivät riittäneet voittoon asti. Kuva: Ahti Räsänen

Vahvan ja voitokkaan avausjakson jälkeen SiiPen vauhti hiipui ja Manse korjasi voiton kotiutuslyöntikisaan asti venyneestä trilleristä. Manse PP:n 1-2 voittolukemiin riitti lopulta yksi kotiutuslyöntikisassa lyöty juoksu.

Pienen mutta sitäkin äänekkäämmän fanijoukon säestämänä Siilinjärvelle saapunut Manse PP voitti SiiPen kotiutuslyöntikisan jälkeen lukemin 1-2 (3-0, 3-7, 0-0, 0-1) ja aiheutti SiiPelle kolmannen peräkkäisen tappion. Tamperelaisille voitto oli kolmas putkeen.

- Tunnetilaltaan ottelu oli huomattavasti parempi kuin kaksi edellistä ottelua, mutta tietenkään tulos ja yksi piste ei lämmitä, kommentoi Tuomas Nissinen ottelua.

Ensimmäisen jakson SiiPelle ratkaisu Teemu Kinnusen välilyönnit sekä yksi Manse PP:n harhaheitto. Kun SiiPen ulkopeli piti tuttuun tapaan, varmistui piste SiiPelle. Toisella jaksolla sisäpeli kangistui ja Manse alkoi lyödä palloa väliin. Manse PP:n toinen, reilut kolme kierrosta kestänyt, sisävuoro ratkaisi toisen jakson. Siinä vierasjoukkueelta tuntui onnistuvan kaikki ja kun kotijoukkue ei ollut terävimmillään, loisti taululla 0-7 lukemat.

Nopean supervuoroparin jälkeen paremmuutta lähdettiin ratkaisemaan kotiutuslyöntikisassa, missä Juho Ammesmäen lyömä juoksu riitti Manselle, kun SiiPen viidestä parista yksikään ei onnistunut juoksun lyönnissä.

- Hallittiin eka jakso. Toisella jaksolla tuli ehkä vähän huonoja lyöntiratkaisuja tiukkaan paikkaan, eikä saatu tilannetta eikä jatkuvuutta meidän sisäpeliin. Sitten Manse meni menojaan, toki hyvillä lyönneillä alkuun. Voitosta kun pelataan, niin kyllä tuo kotari harmittaa, että viisi lyöjää kävi lyömässä eikä yhtään juoksua saatu, Nissinen jatkoi.

SiiPen seuraava mahdollisuus palata voittojen polulle on sunnuntaina Varkauden Kämärillä klo 17.00 alkavassa ottelussa, jossa vastaan asettuu Ulvilan Pesä-Veikot.

Ottelun tilastot

Lehdistötilaisuus