Ulvila parempi Kämärillä

16.7.2017

Toni Toivasen kaksi lyötyä juoksua oli laiha lohtu SiiPelle. Kuva: Ahti Räsänen

Varkauden Kämärille saapunut yleisö joutui SiiPen joukkueen tavoin toteamaan Ulvilan Pesä-Veikot paremmaksi. Iloisen peli-ilmen löytänyt Ulvila vei voiton lukemin 0-2 (3-4, 1-4).

Paljoa ei Piällysmiehiä auttanut ottelun alkuun saatu kahden juoksun johto, kun Ulvila onnistui toisessa vuorossa lyömään taululle kolme juoksua ja kolmannessa vuorossa vielä jaksovoiton tuoneen neljännen juoksun.

Neljän ottelun tappioputkessa ennen sunnuntai-illan peliä ollut Ulvila oli löytänyt iloisen peli-ilmeen Varkauden reissulle, millä se myös onnistui katkaisemaan tappioputken ja aiheuttamaan SiiPelle sen neljännen peräkkäisen tappion.

 - Ulvila oli ehdottomasti paremmalla ilmeellä tänään liikkeellä. Meillä kun ei tule peräkkäisiä onnistumisia, niin sisäpeliä on hankala pyörittää ja se pikkuisen tuskastuttaa tuota peliä. Ulkopelissä me oltiin tänään enemmän suorittamassa kuin pelaamassa, joukkueen käskijä Tuomas Nissinen summasi ottelun.

SiiPen parhaimmistoa tänään olivat kaksi juoksua mieheen lyöneet Toni Toivanen ja Teemu Kinnunen sekä kolme juoksua tuonut ja 5/6 kärkilyöntiä kerännyt Tuisku Tuovinen. Paluuta voittojen tielle SiiPe lähtee hakemaan keskiviikkona kotoisalla Mantun kentällä, kun vastaan astelee Muhoksen Pallo-Salamat.

Pelinjohtaja Nissisellä oli jo mielessä selkeät lääkkeet voiton saamiseksi.

- Ensimmäinen asia on saada nuo omat virheet pois tuosta pelistä.

Ottelun tilastot

Lehdistötilaisuus