Keskiviikkona kaikki peliin

29.8.2017

Tuisku Tuovinen ja SiiPe lähtevät metsästämään keskiviikkona karsintojen ensimmäistä voittoa. Kuva: Ahti Räsänen

Superpesiskarsintoja on takana kaksi ottelua joissa Kankaanpään Maila on ollut molemmissa parempi. Keskiviikkona Mantulla pelataan kolmas karsintaottelu.

Sunnuntaina pelatussa ottelussa SiiPe esitti toisella jaksolla kovaa taisteluilmettä ja pelasi hyvää ulkopeliä pitäen KaMan kolme vuoroa nollilla. Viimeisessä vuoroparissa Kankaanpää kuitenkin onnistui tekemään tasoitusjuoksun ja voitti ottelun ensimmäisen jakson voiton turvin. Tuo jakso kuitenkin osoitti, että SiiPe pystyy taistelemaan voitosta hyvän ulkopelin kautta.

Ottelusarjan kolmas peli pelataan keskiviikkona Mantulla ja SiiPen on pakko voittaa, jotta unelma Superpesikseen noususta kaudelle 2018 elää. Suurin parannus sunnuntaihin täytyy tulla sisäpelissä ja etenkin vaihtotilanteiden selvittämisessä.

Joukkueen varakapteeni Erno Tuomaisen mukaan keskiviikkona on kasvojen pesun paikka.

- Näytämme että, voimme voittaa Superpesisjoukkueen ja jatkamme pelejä viikonlopun ajan. Nyt viimeistään on aika tulla kannustamaan joukkuetta parempiin suorituksiin ja siirtämään ratkaisua viikonlopun peleihin!

3. Superpesiskarsinta Siilinjärven Pesis - Kankaanpään Maila keskiviikkona 30.8. klo 17.00. HUOM! poikkeuksellinen alkamisaika.

Otteluisäntänä Teknos & Katepal. Liput 13 € / 10 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.