600 JunnuKunnari-passia jaetaan Siilinjärven 1.-2.-luokkalaisille

15.5.2018

JunnuKunnari-passeja jaetaan Siilinjärvellä n. 600 kpl.

Siilinjärven Pesiksen ideoima JunnuKunnari-hanke pyörähti tänään käyntiin kun ensimmäiset JunnuKunnari-passit lähtivät jakoon Hamulan koululle. Hanke toteutetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön SiiPelle myöntämällä seuratuella.

SiiPen junioripäällikkö Niko Malvila ja miesten edustusjoukkueen valmentaja Tommi Luostarinen kiertävät toukokuun aikana kaikilla Siilinjärven alakouluilla pitämässä pesisliikuntatunnin, jonka yhteydessä kaikille 1.-2.-luokkalaisille jaetaan JunnuKunnari-passit sekä ensimmäinen tarra. Passien mukana lapset saavat itselleen myös SiiPen kaulanauhat.

Passeihin kerätään neljä tarraa, joista ensimmäisen saa osallistumalla SiiPen organisoimille koulukierroksille, toisen saa koulun pesäpalloaiheiselta liikuntatunnilta, kolmannen tarran saa käymällä SiiPen Junnupesisharjoituksissa ja viimeisen tarran passiinsa saa SiiPen miesten Ykköspesisjoukkueen otteluista.

Neljällä tarralla varustetut passit palautetaan ottelutapahtumaan ja passien palauttaneiden kesken arvotaan merkittäviä palkintoja. Arvonta suoritetaan 20. kesäkuuta pelattavan SiiPe - Sotkamo Ykköspesisottelun tauolla. Pääpalkintoina on 200 € lahjakortti Siilinjärven Intersportiin, 100 € lahjakortti Halpa-Halliin, 100 € lahjakortti S-ryhmään ja 50 € lahjakortti UNELMA Shop -myymälään Siilinjärvelle. Lisäksi SiiPe arpoo 20 muuta pienempää palkintoa.

- Tapaamme toukokuun koulukierroksilla noin 600 ykköskakkosluokkalaista, joille kaikille jaetaan JunnuKunnari-passit. Toivomme että yhteistyökumppaneidemme arvokkaat palkinnot innostavat perheitä ja lapsia lajin pariin ja liikkumaan. Lahjakorteilla on mahdollista hankkia hyviä liikuntavarusteita, SiiPen junioripäällikkö Niko Malvila vinkkaa.

Siilinjärvellä hanke toteutetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön SiiPelle myöntämällä seuratuella. Myös Pesäpalloliiton Savo-Karjalan alue on mukana hankkeessa ja liiton tukemana hanke on levinnyt myös Siilinjärven naapurikuntiin. JunnuKunnari-passeja on tänä kesänä jaossa myös Puijon Pesiksen toimesta Kuopiossa, Maaningan Mahdin koulukierroksilla sekä NeNu-Pesiksellä Lapinlahdella.

- Hankkeen pidemmän tähtäimen suunnitelmaan kuului konseptin levittäminen lähialueelle ja mahdollisesti koko Suomeen, nyt hankkeen ensimmäisen kuukauden aikana konseptia toteutetaan neljän eri seuran toimesta, katsotaan missä ollaan kun hankkeen toinen vuosi starttaa, iloitsee SiiPen toiminnanjohtaja Marko Heikkinen.

Siilinjärven Pesiksen 7-12-vuotiaille suunnatut Junnupesis-harjoitukset alkavat 4.6. kolmella eri kentällä. Ilmoittautuminen on nyt auki osoitteessa www.siipe.com/junnupesis