SiiPe järjestää nousujuhlat perjantaina 7.9.

4.9.2018

Timi Lexikon esiintyy SiiPen nousujuhlissa perjantaina 7.9. Kuva: Hög Agency & Promotion

Siilinjärven Pesis järjestää miesten Superpesisnousun ja naisten Ykköspesisnousun kunniaksi kansanjuhlan Siilinjärven ravintola Old Foxissa perjantaina 7. syyskuuta klo 18.30 alkaen. Juhlissa esiintyy SiiPelle Mantun monttuun -kannustusbiisin tehnyt savolaisräppäri Timi Lexikon. 300 ensimmäiselle on luvassa kakkukahvit.

- Nousu Superpesikseen sekä naisten Ykköspesikseen on iso palkinto monelle seuran aktiiville, jotka ovat olleet toiminnassa mukana. Tämä on pitkän työn tulos. Vielä, kun naisten nousu Ykköspesikseen toteutui samana päivänä, saimme kunnolla aihetta juhlaan. Kyllä joukkueet sekä SiiPe:n toimijat ja kannattajat ansaitsevat nämä juhlat, kertoo seuran toiminnanjohtaja Marko Heikkinen.

Juhliin on vapaa pääsy ja kaikki pesäpallon ystävät ovat tervetulleita. Ravintola Old Foxissa järjestettävän tuplanousujuhlan pääosassa ovat luonnollisesti sarjanousut saavuttaneet joukkueet, mutta myös Siilinjärven kunta tuo tapahtumaan oman tervehdyksensä ja muutakin ohjelmaa on luvassa.

- SiiPelle kannustusbiisin vuonna 2017 tehnyt ja vastikään uutta musiikkiaan julkaissut Timi Lexikon saapuu esiintymään nousujuhliimme ja Old Fox sekä Intersport Siilinjärvi tarjoavat kakkukahvit 300 ensimmäiselle ja tottakai esittelemme molemmat joukkueet tilaisuudessa. Tilaisuuden juontaa Juuso Ikonen, Heikkinen jatkaa.

Kahvitarjoilu alkaa klo 18.30.

Siilinjärven Pesiksen miesjoukkue nousi Superpesikseen kaudelle 2019 sunnuntaina voittamalla Haminan Palloilijat neljännessä Superpesiskarsintaottelussa. Samana päivänä Siilinjärven Mantulla pelattiin myös naisten Ykköspesiskarsintaottelu, jossa Siipettäret ratkaisivat voitollaan nousun naisten Ykköspesikseen kaudelle 2019.