Kauden päättäjäiset lähestyvät - muista vastata palautekyselyyn

28.9.2018

Siilinjärven Pesiksen menestyksekäs kausi 2018 huipentuu päättäjäis- ja palkintojenjakotilaisuuteen Kylpylähotelli Kunnonpaikassa keskiviikkona 3.10. Toiminnan kehittämiseksi keräämme palautetta. Vastaa kyselyyn sunnuntaihin 30.9. mennessä

Kauden päätös- ja palkintojenjakotilaisuus järjestetään viime vuoden tavoin Kylpylähotelli Kunnonpaikassa keskiviikkona 3. lokakuuta. Tilaisuuteen on mahdollista varata ruokailu, joka alkaa klo 17.30. Itse palkintojenjakoseremonia alkaa klo 18.30. Ruoan hinta on Yli 12-vuotiailta 14 € ja 4-12-vuotiailta 7 €. Ruokailua varten tarvitsemme ennakkoilmoittautumisen, jonka voit tehdä täällä. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu sunnuntaihin 30.9. saakka.

Vastaa palautekyselyyn 30.9. mennessä.

Kehitämme SiiPen toimintaa muun muassa jokaisen kauden jälkeen kerättävällä palautteella. SiiPen etusivulta löytyvät linkit kyselylomakkeille. Omat lomakkeet löytyvät lapsille, nuorille, aikuisille, seuratoimijoille ja vanhemmille.

Lapset (D-juniorit ja nuoremmat)

Nuoret (C-A-juniorit)

Aikuiset

Seuratoimijat

Vanhemmat

Superpesiksen kausikortit 2019 myynnissä alehintaan vielä 30.9. saakka

SiiPen miesten Superpesisjoukkueen kausikortit kaudelle 2019 ovat myynnissä ja syyskuun loppuun saakka kausikortin hinta on 130 €. Kausikortti sisältää pääsyn kauden 2019 SiiPen Superpesisjoukkueen runkosarjan kotiottteluihin. Lokakuun ensimmäisestä päivästä alkaen kausikortin hinta nousee 140 €.

Tilaa kausikortti täältä.

SiiPen miesten Superpesisjoukkueen ja naisten Ykköspesisjoukkueen kasaamiset ovat hyvässä vauhdissa ja pelaajatilanteista tullaan tiedottamaan, kun kausi 2018 on saatu virallisesti päätökseen päättäjäisten myötä.