SiiPelle palkintoja päätösristeilyllä

6.10.2018 klo 20:30

SiiPen miehet palkittiin päätösristeilyllä nousijapalkinnolla. Kuva: Ahti Räsänen
Samu Vainikainen (lyömässä) palkittiin Ykköspesiksen vuoden pelaajana ja pelinjohtaja Perttu Westersund pelinjohtajana. Kuva: Ahti Räsänen.
Johanna Karjanlahti palkittiin vuoden tyttölukkarina.

Siilinjärveläinen pesäpalloilu oli vahvasti esillä pesäpallokauden päätösristeilyllä Tallink Silja Europalla, kun nousijapalkinnon lisäksi seuraan tuli myös henkilökohtaisia palkintoja.

Pesäpallokauden päätösristeilyllä palkitaan kuluneen kauden parhaimmistoa Superpesiksestä, Ykköspesiksestä sekä poikien ja tyttöjen Superpesiksestä. Superpesikseen noussut SiiPen miesjoukkue pokkasi risteilyn palkintojenjakogaalassa nousijajoukkue-palkinnon yhdessä Kempeleen Kirin kanssa. Palkintoa oli SiiPestä vastaanottamassa lähes koko joukkue pelinjohtoa ja valmennusta myöten.

Joukkueen menestys toi myös henkilökohtaisia palkintoja. Ykköspesiksen vuoden miespelaajana risteilyllä palkittiin Samu Vainikainen, joka sai samaisen palkinnon myös ensimmäisellä SiiPen ykköspesiskaudellaan 2016.

Ykköspesiksen vuoden pelinjohtaja -palkinto tuli myös Siilinjärvelle, kun Perttu Westersund kävi pokkaamassa palkinnon lauantai-iltana Itämerellä.

Myös SiiPen naisten ja B-tyttöjen menestyksekäs kausi noteerattiin risteilyllä, kun vuoden tyttölukkarina palkittiin SiiPen Johanna Karjanlahti. Karjanlahti joukkueineen siivitti SiiPen B-tytöt historiallisesti talvella Halli-SM -lopputurnaukseen ja jatkoa seurasi kesällä kun B-tytöt raivasivat tiensä aina puolivälieriin ja kahdeksan parhaan joukkoon. Karjanlahti toimi myös Ykköspesikseen nousseen SiiPen naisten joukkueen lukkarina.

Katso kauden kaikki palkitut ja lisätietoja pesäpalloliiton sivuilta www.pesis.fi