Ajankohtaista

Kauden kovimmat pelit alkavat keskiviikkona

eilen
Ykköspesiksen runkosarjan pisteet on laskettu ja SiiPellä on edessään sarjan sisäiset välierät. Pisteitä ei enää lasketa, kun vain voitot kelpaavat. Ottelusarjan voittoon vaaditaan kolme voittoa ja välieräsarjan voittaja etenee Superpesiskarsintoihin.

Kausi jatkuu välierissä - SiiPeläiset tilastovoittoihin

11.8.
Siilinjärven Pesis nappasi 20. voittonsa tämän kauden Ykköspesiksen runkosarjassa, kun se voitti Mantulla vierailleen Pöytyän Urheilijat kotiutuslyöntikisaan venyneessä ottelussa 2-1.

Runkosarja huipentuu lauantaina kotikentällä

10.8.
SiiPe kohtaa Ykköspesiksen runkosarjan päätöskierroksella Pöytyän Urheilijat Mantulla lauantaina 11.8. klo 16.00. Ottelun jälkeen SiiPen sarjasijoitus on ensimmäinen tai toinen.

Ulvila haastoi SiiPeä ensimmäisellä jaksolla

5.8.
SiiPe ja Ulvilan Pesä-Veikot pelasivat sunnuntaina Mantulla tiukan ensimmäisen jakson, mutta toisella jaksolla SiiPe meni menojaan ja voitti Ykköspesiksen runkosarjan toiseksi viimeisen ottelun puhtaasti 2-0.

Sunnuntaina kolmen pisteen jahtiin

4.8.
Kempele-pelin karvas tappio pyyhittiin SiiPen leirissä pois mielistä heti pelin jälkeisellä kotimatkalla ja katseet suunnattiin sunnuntain kotipeliin Ulvilan Pesä-Veikkoja vastaan. Kaiken ollessa vielä mahdollista SiiPe lähtee hakemaan kahdesta viimeisestä ottelusta puhtaita voittoja katsoen sen jälkeen mikä on tilanne sarjataulukossa.