Ajankohtaista

Uudistunut Manttu korkattiin ryminällä

eilen
Ykköspesiksen alkukauden 2018 ennätysyleisö nähtiin keskiviikkoiltana uudistuneen Mantun kentän avajaisottelussa SiiPen ja Vähäkyrön välillä, kun 870 silmäparia todisti SiiPen juoksujuhlia toisella jaksolla.

Kauan odotettu kotiavaus

22.5.
SiiPen miehet pääsevät kahden vierasottelun jälkeen avaamaan Ykköspesiskauden myös kotikentän osalta keskiviikkona. Mantun uusi tekonurmi on valmis ja myös yleisöä varten tehty pieni pintaremontti alkaa olla loppusuoralla. Kotiavauksessa vastaan asettuu Vähänkyrön Viesti.

SiiPe taisteli voiton Lievestuoreesta

21.5.
SiiPen miesten Ykköspesiksen kauden toinen peli ei tarjonnut vielä pelillisiä hienouksia, mutta kaksi sarjapistettä vieraspelistä tarttui siipeläisten räpylään. Supervuoroon edennyt peli päättyi SiiPen voittoon numeroin 2-1 (3-2, 2-3, 2-1).

SiiPen matka käy Lievestuoreelle

19.5.
SiiPen miesten runkosarjan toinen peli pelataan pelinjohtaja Perttu Westersundin vanhalla kotikentällä, kun SiiPe kohtaa Lievestuoreen Kisan klo 14.00 alkavassa ottelussa.

Kuuma kauden aloitus

12.5.
SiiPen ykköspesisjoukkue haki 0-2 vierasvoiton runkosarjan avausottelusta Ylivieskasta. Eino Puustinen sai kunnian lyödä SiiPen kauden ensimmäisen juoksun ja löi siinä samalla myös kauden ensimmäisen kunniajuoksun.