SiiPe Miehet

 

 

Ajankohtaista

SiiPen ykköspesismiehistö julki 4.10. – Suora lähetys SiiPen facebook-sivuilla

18.9.
Siilinjärven Pesis julkaisee kauden 2018 Ykköspesisjoukkueensa Kylpylähotelli Kunnonpaikan ravintola Aallottaressa keskiviikkona 4. lokakuuta klo 15.00. Samana päivänä Kunnonpaikassa järjestetään SiiPen kauden 2017 kauden päätös- ja palkintojenjakotilaisuus.

SiiPen miesten kausi päättyi pettymykseen

30.8.
SiiPen tavoite oli nousta Superpesikseen kaudelle 2018 ja se tavoite oli hengissä vielä tähän iltaan asti, mutta Kankaanpään Mailan voitettua kolmannen karsintaottelun lukemin 0-2 jäi tuo tavoite saavuttamatta.

Keskiviikkona kaikki peliin

29.8.
Superpesiskarsintoja on takana kaksi ottelua joissa Kankaanpään Maila on ollut molemmissa parempi. Keskiviikkona Mantulla pelataan kolmas karsintaottelu.

Ensimmäisen jakson virheet vei voiton

27.8.
Ensimmäisellä jaksolla SiiPe oli virheiden ja heikon sisäpelin vuoksi vailla mahdollisuuksia. Toisen jakson ulkopelin ansiosta SiiPe taisteli jaksovoitosta loppuun asti, mutta Kankaanpään Maila vei lopulta toisen Superpesiskarsinnan nimiinsä 1-0 (6-0, 1-1).

Toinen Superpesiskarsinta suorana Radio Kuopiosta

27.8.
Kankaanpää ja SiiPe kohtaavat tänään sunnuntaina toistamiseen miesten Superpesiskarsinnoissa. Näyttämönä toimii tällä kertaa Kankaanpään Vatajankosken Energiakenttä. Ottelu alkaa klo 16.00.