Kuntopesis

SiiPen Kuntopesis on hulvattoman hauska sekaporukka, johon kaikilla aikuisilla on mahdollisuus liittyä.


Tervetuloa mukaan kuntoilemaan!


Kuntopesiksen harjoitukset on merkitty Nimenhuutoon Äippien ryhmään, johon voit liittyä tästä: http://siipenaipat.nimenhuuto.com/public_join. Sieltä löytyy ajantasaisin tieto harjoituksista ja joukkueen muista tapahtumista.

Harjoitukset

 

Toimintaa ympäri vuoden

Kesällä harjoittelemme kahdesti viikossa; torstaisin Kuuslahden koulun kentällä ja sunnuntaisin POP Areenalla. Ajan tasalla olevat harjoituspaikat ja -ajat löydät Nimenhuudosta. Kesän harjoituksissa heitellään, lyödään ja joka kerta pyritään myös pelaamaan rentoa peliä tai Hitteriä. Mikäli innostusta löytyy, tehdään myös "peliharjoituksia", lyödään rajalyöntejä ja näpyjä sekä lyödään eri tilanteisiin. 

Seuran puolesta on mailat ja pallot sekä jonkin verran räpylöitä ja kypäröitä. Kuntopesistä pelataan naisten pallolla ja naisten rajoilla. Jokainen huolehtii itse oman vakuutuksensa.

Talvella pelaamme sählyä ja sään salliessa myös höntsäkiekkoa sekä treenaamme kuntosalilla. Mukavaa yhdessä tekemistä siis riittää ympäri vuoden!

 

Lisätietoa toiminnasta

SiiPen Kuntopesisryhmässä harjoitellaan ja pelataan pesistä rennoissa merkeissä - kaikilla aikuisilla on mahdollisuus tulla mukaan. Osallistuminen kustantaa ainoastaan seuran jäsenmaksun verran ja jäsenenä saat SiiPen rahanarvoiset jäsenedut käyttöösi.

Olemme pelanneet puulaakipesäpalloa lähikuntien joukkueiden kanssa jo kolmena kesänä. Toiminta jatkuu myös kesällä 2018. Pelihommiin on mahdollista osallistua oman innokkuuden mukaan normaalin harjoittelun lisäksi. Puulaakipelien kustannuksista vastaavat pelitoimintaan osallistuvat pelaajat (kotipelien tuomaripalkkiot ja pelipallot, harrastepassimaksut).

SiIPen Kuntopesisryhmä järjesti syksyllä 2015 Kuntopesisturnauksen, joka palkittiin seuran päättäjäisissä vuoden Pesistekona. Turnaus järjestettiin toistamiseen lauantaina 10.9.2016 Siilinjärvellä. Syksyllä 2017 halusimme itsekin päästä reissun päälle ja osallistuimme kuntopesisturnaukseen Imatralla. Saapa nähdä, minkälaisia turnausjuttuja on vuorossa taas ensi kesänä.

Teemme Kuntopesisryhmän kanssa myös talkoita (oman innostuksen mukaan) ja kerätyillä varoilla hankitaan asuja sekä järjestetään illanviettoja. Kuulumme yhtenä osana Siilinjärven Pesis ry:n toimintaan ja teemme seuran kanssa tiivistä yhteistyötä molemmin puolin.

Liity jäseneneksi tästä
 

Tervetuloa kuntoilemaan pesiksen parissa! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suvi Huttunen 050 321 3155 / suvi.76.huttunen(at)gmail.com


Marko Heikkinen

toiminnanjohtaja
Siilinjärven Pesis ry
040 774 1586
marko.heikkinen(at)siipe.com

 

 

 

Yhteystiedot

Suvi Huttunen 050 321 3155
suvi.76.huttunen(at)gmail.com
 

 

 

Harrastepassi (2006 ja aikaisemmin syntyneet - 1.4.2015 alle 80-vuotiaat)


Harrastepassi on käytössä harrastepelaajilla mm. seuraavissa harrastetoiminnoissa: Ladypesis, sekapesis, äijäpesis, kuntopesis, Hitteri, harrastepesiksen sekä opiskelijoiden SM-kisat, puulaakipesis, firmapesis sekä mahdolliset muut harrasteturnaukset.
 

Harrastepassin voit ostaa joko vakuutuksellisena tai ilman tapaturmavakuutusta.
Vakuutuksellinen sekä vakuutukseton harrastepassi ostetaan lisenssien verkkopalvelusta osoitteessa: http://www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit/lisenssin_osto/