Seura

Siilinjärven Pesis ry

 

MISSIO

Kilpailoa Yhdessä


VISIO - NÄKY

Koko perheen menestyvä URHEILUSEURA.

Koko Siilinjärven seutu kilpailee ja kilvoittelee yhdessä pesäpallon parissa, osallistuen kotiseuransa toimintaan aktiivisesti, kukin itselleen sopivassa roolissa.

Seuran toiminta on organisoitunutta ja monipuolista, toteuttaen määrätietoisesti seuran perusstrategiaa;

Laaja ja kilpailoinen juniorityö, joka kasvattaa koko aikuisiän kestävään liikuntaan, urheiluun ja seuratoimintaan.
 

ARVOT

Monipuolisuus:
SiiPe tekee nuorisotyötä, jossa monipuolisella liikunnalla ja kasvatuksella on tärkeä merkitys. SiiPe pyrkii kehittämään lapsille ja nuorille hauskoja sekä monipuolisia liikunta- ja kilpailumahdollisuuksia.

Välittäminen:

SiiPen toiminta rakentuu jäsenten ympärille. SiiPe haluaa pitää huolta jäsenistään. Välittäminen on avainsana kaikessa seuran toiminnoissa.

 

Omavaraisuus:

Säilyttämällä junioreidemme toiminnan korkean laadun haluamme taata, että mahdollisimman moni säilyy urheiluharrastuksen parissa. Pyrimme kasvattamaan määrätietoisesti omia pelaajia seuramme edustus- tai yhteistyöjoukkueisiin. SiiPessä on mahdollisuus harrastaa pesäpalloilua C -ikään asti ilman menestyksen paineita.

 

Järkevyys:

SiiPen toimintaa ohjaa yhteiskunnan asenteellinen ja taloudellinen tilanne. Toiminnan on oltava taloudellisesti järkevää.

 

Kotiseutuylpeys:

SiiPe haluaa tuoda esille omaa kotikuntaansa ja maakuntaansa ja olla ylpeä siitä. Haluamme markkinoida maakuntamme yrityksiä ja viestiä positiivisesta asuinalueesta.

 

Yhteistyö ja yhdessä tekeminen:

Saavuttaaksemme toimintamme kasvatukselliset tavoitteet, on tärkeää saada vanhemmat osallistumaan eri tavoin SiiPen toimintaan ja lasten sekä nuorten  harrastus- ja kilpailuilutoiminnan kannustamiseen. Tärkeää on saada myös sidosryhmät (ohjaajat, yritykset, yhteisöt) tukemaan ja kehittämään arvokasta työtämme.

 

…Kilpailoa Yhdessä

 

SiiPen lasten ja nuorten valmennuksen suunnitelma 2017-> 

Kilpailoa Yhdessä, meillä Siipessä tarkoittaa:

  • Mahdollisuutta kisailla ja kilpailla
  • Lupa tuntea – elämyksiä
  • Tervettä ja valmistavaa kasvu- ja aikuistumispohjaa
  • Yhdessä olemista ja tekemistä – sosiaalisuutta
  • Meillä on kerrottavaa, meillä tapahtuu
  • Toiminnan laatua